30 Mayıs 2013 Perşembe

Canlı Destek Programı Zopim

zopim

Canlı Destek Programı Zopim      


Müşterilerinize daha hızlı hizmet verebilmek için çaba harcıyor musunuz ? Sorunlarını anında dinlemek ve çözüm üretmek hiç fena olmazdı. Bu yüzden canlı destek sunmanız gerekir. Bizim tavsiyemiz zopim
Günümüzde özellikle ürün satışı yapan e-ticaret sitelerinin mutlaka kullanması gereken bir sistem olan Canlı Destek sistemi aslında her siteye lazım. Öyle ki şu an Ulakofis.com ‘da bile kullanıyoruz. Fakat  tek başıma olduğum için her zaman online olamıyorum. İşte bu yüzden doğru Servisten hizmet almak önemli. Mesela bizim kullandığımız Zopim’de “offline” olsa bile görevli kişiye daha sonra görmesi için  not bırakabilirsiniz.

Canlı destek için çok farklı servisleri kullanabilirsiniz  ; ancak daha önce denediğim Canlı Destek hizmeti veren sistemler sürekli karşıma bir sorun çıkardı ben de onlardan vazgeçtim. Zopim ‘i ise kurarken hiç sorun çıkmadı ve sadece bir kaç dakika sürdü. İşin güzel yanı ise kurulum süresince yine Zopim kullanan canlı destek hizmeti sayesinde doğru bir şekilde yönlendirildim ve şu an gördüğünüz gibi sağ altta servis aktif.
Kayıt olurken önce 15 günlük deneme süresi veriyorlar. Ardından özellikleri kısılmış versiyondadevam ediyorsunuz. Özellikleri kısılmış olsa bile yine ihtiyacınızı karşılayabiliyor.
Konuşma yaptığınız kişinin IP Adresi , İşletim Sistemi , İnternet Tarayıcısı vb. pek çok detaylı bilgisine erişebiliyorsunuz. Kontrol panelinde de işinize yarayacak çok fazla özelleştirme mevcut.  Üstelik Türkçe dil desteği de var. Ulakofis.com olarak  siteyi ve görevli ekibini büyütebilirsek hizmetimizi ücretli versiyonuna yükselteceğim.
Eğer siz de kendi sitenizde bu hizmeti sunmak isterseniz bu adrese tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder