10 Ağustos 2012 Cuma

Sizde Bumerang İle Hemen Kazanmaya Başlayın

Bumerang Nedir?

 Bumerang, Hürriyet' in özellikle blog yazarları için geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Bu sistemde amaç özgün ve kaliteli içeriğe sahip web sitelerin kalitesini ve bilinirliğini arttırmaktır. 
 Bu sistemle site sahipleri sponsor markalardan reklam alarak gelirini arttırabiliyor veya Yazarkafe sistemini kullanarak içeriği birçok takipçiye ulaştırabiliyor. Bu konuda daha detaylı bilgi için Bumerang SSS sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 


Bloguna Güvenen Hemen 20 TL Kazanabilir

Blogunuzun kalitesine güveniyorsanız ve henüz bu sisteme kaydolmamış iseniz Bumerang' ın yeni başlatmış olduğu "İkili Kazanç Sistemi" sayesinde hemen 20 TL kazanabilirsiniz. Evet, Bumerang platin üyeliğe sahip olan blogların referansıyla sisteme kayıt olan platin kalitesindeki sitelere inceleme sonrası 20 TL kazandırıyor. Tabi kazancınız bununla da sınırlı kalmıyor. Sisteme telefon numaranızı, Google Analytics ve RSS kaydınızı girdiğiniz takdirde ekstra kazançlar elde edebiliyorsunuz. Tabi fiyatı giderek artan ve sıklaşan reklam tekliflerinden elde edeceğiniz kazancı söylemeye gerek yok. 

Nasıl üye olunur?

Bumerang sistemine kayıt olmak oldukça basittir. Bumerang üyelik formunu doldurduğunuz takdirde siteniz bir incelenme aşamasından geçecek ve derecelendirmeye dahil olacaktır. Derecelendirme sisteminde en üst seviye platin üyeliktir.
 Üye olurken aşağıdaki resimde vurgulanan "Promosyon Kodu" alanına vereceğim promosyon kodunu girmelisiniz.





Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • İkili kazanç sisteminden yararlanmak için sitenizin ilk kez Bumerang' a kayıt olması gerekiyor. Kayıt formları incelemeye tabi olduğundan herhangi bir haksız kazanç durumunda siteniz sisteme dahil edilmiyor. 
  • Üye olurken kesinlikle Platin derecesine sahip birinin referansı olmanız gerekiyor. (Yukarda verdiğim kodu kullanabilirsiniz.)
  • Blog veya sitelerinizin Platin derecesini alması gerekiyor. 
  • İlk teklifinizi başarılı bir şekilde tamamlamanız gerekiyor.
Bu maddeleri kurallar dahilinde yerine getiren her blog sahibi hemen Bumerang ile kazanmaya başlayabilir. 
İyi kazançlar. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder